Roze onderbroeken

Dochter houdt van roze. Ze heeft 6 neefjes (van mijn zussen) en die houden eigenlijk ook wel van roze. Zo heeft neef T de prinsessenjurk van dochter overgenomen toen die haar te klein was. En zo wilden de neefjes ook wel van die mooie roze onderbroeken,  maar die zijn blijkbaar lastig te verkrijgen.
Toen werd het sinterklaas en het was mijn opdracht om voor alle kinderen een cadeautje te verzorgen: 1 dochter,  6 neefjes en 1 op komst.
Ik gebruikte het patroon van Van Katoen voor de hipsters en boxers (ik verlaagde de taille van de boxers met 2 cm) en het patroon van sew much ado voor de babybroekjes.
De labeltjes zijn van biaisband met flexfolie. Ik gebruikte en stuk tricot voor de tailleband: 1/6 kleiner dan het broekje zelf.

Pink boxers
Daughter loves pink. She has 6 cousins (of my sisters) and they kind of like pink too! Her cousin T got her old princessdress when it was too small for her. Her cousins actually also want nice  pink underwear, but pink boxers apparently are quite hard to get…
And then it was Saint Nicolas and my assignment was to get presents for the kids: 1 daughter, her 6 cousins and 1 in progress.
I used Van Katoens pattern for the hipsters and the boxers (I lowered the waistband of the boxers with 2 cm) and the pattern by sew much ado for the footed baby pants.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s